Ontdek onze Buffalo and Classic leren schorten - WITLOFT
buffalo vs classic aprons

BUFFALO LEATHER APRONS

Onze nieuwe Buffalo leren schorten worden met veel zorg met de hand gemaakt, waardoor elk product echt uniek is. We gebruiken hoogwaardig buffelleer voor deze schorten.

De Buffalo-collectie heeft zijn eigen ‘Witloft Buffalo’-logo, dat vergelijkbaar is met ons normale logo (in kwaliteit en grootte). Het logo bevat een buffel en natuurlijk ‘handgemaakt door Witloft’, omdat we al onze schorten met de hand maken.

Maten en Kleuren

Maat Buffalo-schort (in cm)
One size: 60B x 81,50H
Taille maat van 64 tot 132 CM

Verkrijgbaar in kleuren:
Zwart
Mocca
Bruin
Cognac
Robijn
Chocolade

Classic Leather Aprons

Onze collectie van vier gekleurde Classic leren schorten wordt met veel zorg met de hand gemaakt, waardoor elk product zeer uniek is. We gebruiken zacht en hoogwaardig koeienleer. Omdat het leer leeft en ademt, worden deze schorten na verloop van tijd steeds mooier bij gebruik. Er zit een canvas om de nekband die extra comfort biedt.

Sizes and Colours

Maat Classic Apron (in cm)
62B x 82H
Taille maat van 64 to 132 CM

73B x 90H (XXL apron)

Verkrijgbaar in kleuren:
Cognac
Zwart
Groen
Donker bruin

VERGELIJK DE SCHORTEN

De authentieke WITLOFT schorten kunnen worden gebruikt als kookschort of keukenschort, BBQ-schort of grill-schort, wat je doet in onze handgemaakte schorten is aan jou. Sinds het begin van WITLOFT in 2014 hebben we verschillende schortencollecties met groot succes ontwikkeld.

Vergelijk onze Classic-collectie met de nieuwste Buffalo-collectie.

classic leather apron vs buffalo leather apron
buffalo apron
bbq_factory_leather_015-scaled-1

De Witloft leren schorten

De Witloft leren schorten worden allemaal met de hand gemaakt. De schorten zijn oorspronkelijk ontworpen als BBQ- of grill-schorten, maar tegenwoordig kunnen ze voor veel meer doeleinden worden gebruikt. De Witloft leren schorten worden al meer dan een half decennium met veel plezier gebruikt door vele (thuis)koks, barista’s, tattoo-artiesten en vakmensen van allerlei soorten.

 

Waarom zijn onze schorten onmisbaar voor BBQ- en grillmeesters?

Ons leren schort is gemaakt van 100% echt leer en is hittebestendig, wat perfect is voor een verwarmd barbecuefeest met vrienden of familie. Witloft heeft ook een speciale coating ontwikkeld die wordt gebruikt op onze leren schorten. Het beschermt de schorten tegen vlekken, vuil en zelfs de ergste krassen. Al het voedsel en vuil kunnen gemakkelijk worden afgeveegd met een vochtige doek.

Daarnaast heeft het Witloft leren schort een unieke en prachtige uitstraling. Hoe meer je het draagt, hoe beter het eruit zal zien en hoe beter het je zal passen. Onze schorten zijn verkrijgbaar in twee verschillende stijlen: Classic en Buffalo. Welke stijl is jouw favoriet?

• Unieke coating
• Verstelbaar bij de nek en taille
• Gemakkelijk schoon te maken
• Prachtige en unieke uitstraling

Alle schorten

Zoek hier naar je WITLOFT producten