Denim collectie | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

Denim

Handgemaakte denim schorten van gerecyclede jeans

De denim collectie is gemaakt in samenwerking met MUD Jeans en kenmerkt zich door de authentieke broekknopen en studs. Met deze collectie steel je op een verantwoorde manier de show en help je mee de kledingindustrie te verduurzamen. Door de stevige spijkerstof ben je altijd beschermd in het denim keukenschort.

De denim collectie bestaat uit een lang schort, een kort schort en een denim sloof. Ieder model is verkrijgbaar in drie kleuren: lichtblauw, midden blauw en zwart. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen gemengd met gerecycled katoen vervaardigd uit oude jeans en daarnaast door de denim knopen volledig verstelbaar bij zowel de nek als de taille. Goed nieuws: je kunt deze schorten wassen!

slide1
slide2
slide1
slide2
slide2
slide2

Denim collectie

De Denim collectie is beschikbaar in diverse lengte maten en heeft de volgende specificaties:

  • Gemaakt van gerecycled denim
  • Verstelbaar in de nek en taille
  • Kan in de was!

Maten en kleuren

Afmetingen: 75B x 60H (kort) en 85B x 60H (lang) en 39B 62H (sloof)

  • Light Blue Denim
  • Mid Blue Denim
  • Black Denim

Handgemaakt Nederlands product

Duurzaam denim

Hoogwaardig leer

2-3 weken levertijd

Nederlands vakmanschap

Hoogwaardig leer tot duurzaam katoen

WITLOFT heeft ook een speciale coating ontwikkeld die op onze leren schorten wordt gebruikt. Het beschermt de schorten tegen vlekken, vuil en zelfs de ergste krassen. Alle etenswaren en vuil kunnen gemakkelijk worden weggeveegd met een vochtige doek.

Dit alles terzijde, het WITLOFT leren schort heeft een unieke en mooie uitstraling. Hoe meer je hem draagt, hoe beter hij eruitziet en bij je past. De schorten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.