Craftsmanship | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

Nederlands vakmanschap

Van hoogwaardig leer tot duurzaam denim

In hartje Amsterdam ontstond het allereerste leren Witloft schort met de hand in een atelier. Een meubelmaker was op zoek naar de ultieme bescherming voor zijn lichaam en zo ontstond het eerste, originele leren schort ter wereld in de Jordaan. Dit was het prille begin van Witloft en kenmerkt tot op de dag van vandaag het merk.
Witloft is voor iedereen die houdt van ambacht, kwaliteit en vakmanschap. Of je nu grillmaster, thuiskok, een professionele barista bent of je gewoon graag met je handen bezig bent.

Ieder WITLOFT schort is gemaakt om langdurig mee te gaan en zal op den duur zijn eigen unieke karakter krijgen. De schorten zijn bestand tegen hoge temperaturen en bieden de ultieme bescherming.

Nederlands product

Hollands vakmanschap met een eigentijds karakter.

Duurzaam

De leren Witloft schorten worden gemaakt van hoogwaardig (rest)leer dat een leven lang meegaat. De stoffen collecties worden gemaakt van gerecycled materiaal, zoals oude jeans of ingezamelde kleding.

BESCHERMING EN COMFORT

Witloft producten zorgen voor ultieme bescherming en comfort.

“HANDCRAFTED BY WITLOFT”

Witloft Dutch Craftsmanship

Echt ambacht vanaf 2014. Witloft creëerde met hand en hamer het allereerste leren BBQ-schort ter wereld. Een meubelmaker in hartje Amsterdam zocht naar bescherming tegen de rondvliegende houtsnippers, zo ontstond het klassieke cognac kleurige schort van hoge kwaliteit koeienleer. Nog steeds wordt de classic collectie met de hand gemaakt in Nederland.