De nieuwe leren Buffalo collectie | WITLOFT

De nieuwe Buffalo leren collectie

Een leren schort dat een heel leven mee gaat

Ontdek de nieuwste collectie van Witloft: De Buffalo-collectie. Gloednieuwe schorten en messenrollen, gemaakt van buffelleer. Buffelleer staat bekend om zijn kwaliteit en prachtige natuurlijke uitstraling.

Aangezien leer een natuurproduct is, worden deze schorten na verloop van tijd nog mooier. En hoe meer je het draagt, hoe beter het bij je past (net als je favoriete paar schoenen).

De collectie bestaat uit 3 volnerflederen schort, 3 splitlederen schorten en een set van 3 messenrollen.

De unieke Buffalo schorten

Wat deze collectie zo bijzonder maakt:

  • Buffelleer is stevig, maar toch licht en flexibel. Dit maakt het schort geschikt voor dagelijks gebruik en zal het je niet vertragen.
  • De schorten en messenrollen gaan extreem lang mee, velen zeggen zelfs een leven lang.
  • De schorten zijn verstelbaar bij de nek en taille, zodat het bij iedereen past.
  • De collectie is zeer betaalbaar, variërend van slechts €59,95 tot €69,95 (voor alle schorten) en van €49,95 tot €89,95 (voor de messenrollen).

De Buffalo schorten

De buffelleren schorten worden met veel zorg gemaakt. Omdat leer een natuurproduct is, worden deze schorten na verloop van tijd nog mooier.

Buffelleer is iets dunner dan koeienleer, dit maakt de schorten iets flexibeler. De gladde leren riemen maken het schort verstelbaar bij de nek en taille en het canvas rond de nekband zorgt voor comfort.

De schorten zijn ontworpen voor de echte BBQ fans en grillmeesters, al kan dit schort bij (thuis)koks, barista’s en ambachtslieden ook niet ontbreken.

De Buffalo messenrollen

Deze unieke messenrol is het perfecte item om je messen veilig in te vervoeren, of om je meest kostbare messen in op te bergen. Hij is gemaakt van 100% volnerf buffelleer, en de vakken zijn allemaal verschillend van formaat. Zo kun je er zowel kleine als grote messen in kwijt. In deze unieke chef messenrol zijn je messen altijd beschermd!

DE VERSCHILLEN TUSSEN WITLOFT CLASSIC EN DE BUFFALO COLLECTIE

Beide schorten zijn gemaakt van het beste leer, en zijn perfect om je kleding te beschermen tijdens koken, handarbeid of andere hobbies. Toch zijn er, naast de prijs, wat verschillen.

classic leather apron vs buffalo leather apron

Zoek hier naar je WITLOFT producten