The perfect BBQ apron for every grillmaster | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

Het perfecte bbq schort voor alle grillmeesters

Lente staat om de hoek te wachten en we raken allemaal opgewonden over dit mooie weer om naar buiten te gaan. We willen wat zon pakken, ontspannen op een terras of een biertje drinken in het park. Maar er is één ding dat niet mag ontbreken. Dat is natuurlijk een barbecue met vrienden. En om dit plaatje perfect compleet te maken, kun je het perfecte leren BBQ schort toevoegen.

Grillmeesters komen in allerlei maten, maar jij houdt echt van het echte werk hier. Je grijpt elke kans aan om een perfect gerecht te bereiden voor je vrienden en familie. Het maakt niet uit of je dit doet in de keuken van een chique restaurant, in een foodtruck of rechtstreeks van de barbecue in je tuin. Dit is jouw happy place. En om nog meer te genieten van het bereiden van eten, zullen de BBQ-schorten van Witloft een beetje helpen.

BARBECUE schorten


Iedereen die achter een grill of barbecue heeft gestaan, weet dat het daar behoorlijk warm kan worden. Er is ook een kans op vetvlekken, wat een zonde is voor je kleding! Met de BBQ-schorten behoren al die problemen tot het verleden. Ze beschermen je tegen de hitte én de vlekken. De leren schorten zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Elk Witloft-schort is handgemaakt en daarom is elk schort op zijn eigen manier uniek. De authentieke Witloft-schorten zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Al het leer dat Witloft gebruikt, is van Nederlandse oorsprong. Omdat het leer leeft en ademt, worden de schorten met de tijd en het dragen alleen maar mooier.

Bestel onze stijlvolle schorten vandaag nog!

Food festivals

De leren schorten worden niet alleen gebruikt door grillmeesters in de keuken of achter de barbecue. Op foodfestivals zien we regelmatig chefs in hun foodtruck die de leren Witloft-schorten dragen. Zoals bij het Butchers Heaven foodfestival in Amsterdam, dat helemaal draait om vlees. Niet alleen om de smakelijke vleesgerechten te proeven, maar ook om ze te bereiden. Er is een goede kans dat je van dit festival hebt gehoord als je een echte vleesliefhebber bent.

Witloft is hier elk jaar vertegenwoordigd om de beste chefs te voorzien van de beste accessoires. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf zo’n fantastisch schort te bemachtigen. Neem een kijkje op de website om te ontdekken welk leren schort het beste bij jou past.