B2B

HOME / B2B

WITLOFT maakt gepersonaliseerde schorten voor jouw onderneming

We personaliseren het logo op het schort en veranderen de look en feel naar wens. Daarnaast is er de mogelijkheid het ontwerp aan te passen met extra zakken zodat hierin gereedschap en/of draagbare apparaten in passen. Je kunt de schorten bestellen in elke lengte en kleur.

WITLOFT biedt ook de mogelijkheid tot bestellen van “pinafores”. Naast de authentieke look, heeft het product ook voordelen: zo wordt dit schort naarmate je hem vaker draagt mooier en zijn ze gemakkelijk schoon te maken. De “pinafores” hoeven namelijk niet gestoomd of gewassen te worden.

De Collectie

De WITLOFT collectie is gemaakt van gelooid leer van hoge kwaliteit. De collectie is met grote zorg handgemaakt, waardoor elk product uniek is. Ons leer is een écht natuurproduct wat leeft en ademt. Hierdoor worden na verloop van tijd onze producten nog mooier.

Witloft apron workshop

GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN • GEPERSONALISEERD VOOR JE ONDERNEMING • HANDGEMAAKT LEREN PRODUCT

WITLOFT b2b apron on a happy client

NEDERLANDS VAKMANSCHAP

WITLOFT levert handgemaakte leren schorten naar de basis van het ambachtelijke vakmanschap. Het maakt niet uit of je koning van het grillen, een thuiskok, een professionele barista bent of dat je gewoon je handen graag vies maakt: WITLOFT leren schorten zijn voor iedereen die een passie heeft voor de ambachtelijke handgemaakte stijl.

Uniek karakter

WITLOFT heeft een unieke coating laag ontwikkeld welke gebruikt wordt op de meeste van onze schorten. De coating beschermt het leer tegen vlekken, vuil en zelfs krassen. Het maakt eten en vuil ook gemakkelijk te verwijderen door middel van een vochtige doek. In het begin is door de coating het leer een beetje stijf, maar dit zal snel veranderen wanneer je het schort veel gebruikt. Het WITLOFT schort is gemaakt om langdurig mee te gaan en zal op den duur zijn eigen unieke karakter krijgen. De schorten zijn bestand tegen hoge temperaturen en biedt bescherming tijdens het BBQ’en of grillen.

Wanneer je het schort niet gebruikt, hang of rol hem op. Vouw hem niet om er verzekerd van te zijn dat er geen lijnen en scheuren in de afwerking komen.

 Gepersonaliseerd schort voor jouw onderneming?

 Gepersonaliseerd schort voor jouw onderneming?

Contact
WITLOFT aprons are perfect for catering industry
WITLOFT waistdown collection perfectly fit for b2b waitresses
WITLOFT b2b offers loads of possibilites

KIES EEN MODEL (MIN. AFNAME VAN 12 STUKS)

Classic schort
Taille schort (kort, lang)

WITLOFT b2b offers customization on both regular and waistdown aprons

KIES EEN KLEURENCOMBINATIE

The colour possibilities which WITLOFT uses for the customization of apron straps

KIES JE LOGO

Eigen logo*? Het formaat is 7×7 cm of 7×10 cm. Stuur ons je logo in EPS of PDF. Of gebruik het Witloft logo.

*niet mogelijk in kleur

2-3 WEKEN VERZENDTIJD

Contact


Ja, ik ontvang graag de WITLOFT brochure.
WITLOFT mag mijn contactgegevens opslaan en gebruiken om mij te bereiken over mijn verzoek.

design your own

Zoek hier naar je WITLOFT producten