Leren bbq schort met naam | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

Leren BBQ schort met naam

Een leren bbq schort met naam geeft je dat echte grillmaster gevoel, met een persoonlijke touch. Of je het nu gewoon leuk vindt om af en toe te barbecueën of als je een echte grill chef bent; een leren schort van Witloft met jouw naam er op mag echt niet ontbreken. Ken jij iemand die dit echt moet hebben? Het is ook een perfect cadeau.

 

BBQ SCHORT MET NAAM

Om de BBQ schorten van WITLOFT net even wat meer speciaal te maken, is er een optie om het schort met je naam of initialen te personaliseren. Wij drukken tot maximaal 8 tekens jouw wens op de band (op midden hoogte) van het schort, zo heb je geen onduidelijkheid over wie de BBQ master is in het gezin of de vriendengroep.

Waar wacht je nog op? Personaliseer jouw favoriete schort nu gratis met naam. Bekijk de meest populaire WITLOFT schorten hieronder.

Personaliseer jouw favoriete leren BBQ schort met naam

WAT IS HET NUT VAN EEN BBQ SCHORT?

Vieze handen van vlees en een rub hoort simpelweg bij bbq’en. Daarnaast ben je in de weer met kolen, een vleestang en misschien wel thermometers en schalen. Hoe makkelijk is het dan als je een goed leren schort aan hebt, dat vies mag worden en gemakkelijk schoon te maken is. Het leren schort van Witloft is van de beste kwaliteit die er bestaat en kan heel wat hebben. Je kunt het schort in dit geval optimaal gebruiken en zo kan je barbecueën en grillen als een pro.

Iedereen die wel eens achter een grillplaat of barbecue staat weet dat het heet is en dat de kans op vetvlekken vrij groot is. Zonde voor je kleding! Met de BBQ schorten is dat verleden tijd. De lederen schorten zijn handgemaakt van gelooid leer en zijn daarom stuk voor stuk uniek. Ze zijn ook nog eens hittebestendig, waardoor jij ondanks de hitte gewoon je gang kunt gaan. Daarnaast zijn de leren bbq schorten heel gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, geen gedoe meer met wassen dus.