Collecties | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

WITLOFT COLLECTIEs

Van hoogwaardig leer tot duurzaam katoen

Buffalo

Schorten en messenrollen gemaakt van buffelleer

Ontdek de nieuwste collectie van Witloft: De Buffalo-collectie. Gloednieuwe schorten en messenrollen, gemaakt van buffelleer. Buffelleer staat bekend om zijn kwaliteit en prachtige natuurlijke uitstraling.

Classic leather

Hét klassieke leren schort

De allereerste collectie van Witloft wordt handgemaakt in Nederland van gelooid rundleer. De classics worden gemaakt van het allerbeste rundleer in Europa. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook ontzettend duurzaam en zeer slijtvast. De perfecte basis om zowel je lichaam als tools goed mee te beschermen.

Denim

Schorten gemaakt van gedoneerde spijkerbroeken

Spijkerstof werd eeuwen geleden al gebruikt door de ‘working class’ als bescherming van het lichaam en leent zich daarom perfect als schort. Super-duurzaam, zacht en good-looking.

Katoen

Superzacht keukenschort van 100% biologisch katoen

Dit one-size-fits-all schort is perfect voor iedereen die van koken houdt. Lekker zacht en licht van gewicht, dus ideaal om uren in de keuken te spenderen.

Recycled katoen

Een collectie gemaakt van ingezamelde kleding

Deze nieuwe collectie is misschien wel gemaakt van jouw oude t-shirt. Deze collectie is volledig gemaakt van gerecycled materiaal en heeft naast een schort in vier kleuren ook een bijpassende set met ovenwanten en pannenlappen.

Kids Collectie

Kids in the backyard

Of het nou spelen op de WITLOFT Land Rover is, bakken met mama of papa helpen met de grill; kinderen houden van nieuwe ervaringen en de wereld ontdekken. Wij vinden het ontzettend leuk ze te helpen, bij de hand te nemen en hun wereld beter te begrijpen.