Leren bbq schort | Het klassieke bbq schort | WITLOFT

Leren bbq schort

Home / Leren bbq schort

Een leren bbq schort geeft je dat echte grillmaster gevoel. Of je het nu gewoon leuk vindt om af en toe te barbecueën of als je een echte grill chef bent; een leren schort van Witloft mag niet ontbreken.

Vieze handen van vlees en een rub hoort simpelweg bij bbq’en. Daarnaast ben je in de weer met kolen, een vleestang en misschien wel thermometers en schalen. Hoe makkelijk is het dan als je een goed leren schort aan hebt, dat vies mag worden en gemakkelijk schoon te maken is. Het leren schort van Witloft is van de beste kwaliteit die er bestaat en kan heel wat hebben. Je kunt het schort in dit geval optimaal gebruiken en zo kan je barbecueën als een pro.

Bekijk winkel

Leren bbq schort met naam

Maak jouw leren schort nog mooier door het schort persoonlijk te maken! Bij Witloft graveren wij, zonder meerprijs, je naam in jouw bbq schort. Naast een naam laten graveren kan je natuurlijk ook kiezen voor een datum, bedrijfsnaam of initialen. Bestel jouw persoonlijke leren bbq schort met je naam in de kleuren die jij wilt. En nodig deze zomer je vrienden uit voor een bbq.

Het leukste cadeau

De gratis personalisatie van de leren schorten maakt het WITLOFT schort een perfect cadeau voor een vriend of vriendin, geliefde, familielid, etc. We hebben al duizenden gepersonaliseerde cadeau’s over de hele wereld gestuurd, met alleen maar blije mensen en nieuwe BBQ masters. De schorten zijn beschikbaar in 4 prachtige kleuren, dus voor ieder wat wils. Wie maak jij blij met ons leren (gepersonaliseerde) schort?

leren bbq schort
barbecueën met vrienden
grill chef met witloft schort
bbq'en met leren schort

Zoek hier naar je WITLOFT producten