Leren kookschort | Koken in stijl met een WITLOFT leren schort

Stoer kookschort van Witloft voor mannen

Home / Stoer kookschort van Witloft voor mannen

Sta jij het liefst elke dag in de keuken en maak je van slechts een paar ingrediënten in een handomdraai de lekkerste gerechten? We weten dat wanneer je in de keuken werkt, de kans groot is dat je kleding binnen no time onder de vlekken of vetspetters kan komen te zitten. Een leren kookschort mag daarom natuurlijk niet in jouw keuken ontbreken. En wie zegt dat kookschorten saai zijn? Bij Witloft hebben we stoere leren schorten voor mannen, die de rest van je kleding perfect netjes houdt.

Het kookschort is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. Je ziet het voorbij komen bij mannen die achter de barbecue of in de keuken van een restaurant staan, de barista die jouw heerlijke latte klaarmaakt in de ochtend of de barber die je baard weer in de perfecte vorm weet te brengen. Alles om hun vakmanschap zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Of je nu het liefst thuis in de keuken staat of de echte grillmaster bent, als je veel met het klaarmaken van eten bezig bent, mag een schort niet ontbreken.

Leren schort van Witloft

Een leren schort is een fantastische accessoire voor in de keuken en misschien ook wel het perfecte cadeau om aan je vrienden, familie of partner te vragen. De schorten van Witloft zijn stuk voor stuk handgemaakt van gelooid leer van de beste kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat deze schorten levenslang meegaan.

Het bijzondere aan de schorten van Witloft is dat elk schort uniek is, omdat het een echt natuurproduct is. Het leer leeft en ademt en wordt door de één misschien een stuk vaker gebruikt dan de ander. Ben je iemand die het schort veelvuldig zal gebruiken? Dan is de kans groot dat dit na enig gebruik ook aan je schort te zien is. Op die manier wordt het product steeds unieker en past het echt bij jou.

De coating van de schorten is speciaal ontwikkeld om vetvlekken, vuil en krassen tegen te houden. Zo blijft je schort er altijd goed uitzien. Zitten er toch wat vlekken op nadat je ermee gekookt hebt? Geen probleem, daar is het schort tenslotte voor. Met een vochtige doek veeg je de vlekken er zo vanaf. Om het schort zo lang mogelijk mooi te houden, kun je deze het beste ophangen in plaats van opvouwen. Staat ook nog eens geweldig mooi in je keuken.

Zoek hier naar je WITLOFT producten