Leren messenmap | Berg je messen veilig op | Witloft ©

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

NEW IN: DE buffalo collectie

Shop de leren schorten en messenrollen.

Leren messenmap

Berg je keukenmessen veilig op in de leren messenmap van Witloft

Voor (thuis)koks zijn hun messen heilig. Je wilt tenslotte niet dat ze beschadigd raken of dat iemand zonder enige ervaring hiermee aan de haal gaat. Een goede messenmap is dan ook essentieel voor iedereen met professionele keukenmessen.

Er zijn twee verschillende soorten lederen messenrollen van Witloft, namelijk de 5 pocket en de 9 pocket. Zoals de naam al zegt, is er in de eerste variant ruimte om 5 messen op te bergen. Deze wordt geleverd met 6 plastic messenbeschermers. Die zorgen er niet alleen voor dat de messen scherp blijven, maar beschermen ook de messenmap tegen krassen van het lemmet van de messen. In de 9 pocket variant is ruimte voor 9 messen. Bij dit product worden 10 messenbeschermers geleverd. Het is ook mogelijk om de messenbeschermers los aan te schaffen.

De messenmappen van Witloft

Messenrol van witloft

In de lederen messenrol kan een chef zijn messen veilig opbergen. Maar dat niet alleen, want het is de ideale manier om je messen mee te nemen voor als je deze op locatie wilt gebruiken. Of je nu naar een barbecue gaat, bij vrienden gaat koken of kookt op een event, dankzij deze messenfoudraal wordt het meenemen van je eigen messen een stuk makkelijker.

De messenmap werkt simpel: je vult hem met je eigen messen of andere tools en rolt de map gemakkelijk op. Je kunt de messenmap sluiten met twee gespen die aan de rol bevestigd zijn. Dankzij de lange schouderband is de messenmap gemakkelijk te dragen over de schouder. Neem je de map liever mee in de hand, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De schouderband kan namelijk van het handvat worden losgemaakt.

Leren messenrollen worden gemaakt van 100% rundleer. De vakken zijn in verschillende groottes en voor ieder vak wordt een bijpassend messenhoesje geleverd.

BUffalo en Classic messenrollen

WITLOFT heeft twee soorten messenrollen in het assortiment: Buffalo & Classic.

Buffalo

Hij is gemaakt van 100% volnerf buffelleer, en de vakken zijn allemaal verschillend van formaat. Zo kun je er zowel kleine als grote messen in kwijt. In deze unieke chef messenrol zijn je messen altijd beschermd! De Buffalo messenrollen zijn er in kleuren: Cognac, Zwart & Chocolat

Classic

De Classic messenrollen zijn gemaakt van 100% rundleer. Dit is steviger leer, en zal daarom ook langer (generaties) mee gaan. Bij deze messenrollen krijg je ook 5 of 9 gratis messenbeschermers. Deze voorkomen dat de messen kunnen glijden en beschermen uiteraard ook de messen zelf. De classic messenrollen zijn er in kleuren: Cognac, Groen & Bruin