Leren sloven horeca | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

DE WAIST DOWN COLLECTIE VAN WITLOFT: ONMISBARE SLOVEN VOOR DE HORECA

Werk je in de horeca of heb je een eigen horecazaak? Dan weet je dat schorten en sloven in de meeste gevallen onmisbaar zijn. Als er geen volledig schort gedragen wordt, dan is het vaak wel een sloof. Het staat tenslotte netjes, houdt je eigen kleding schoon en je kunt hier gemakkelijk een theedoek of notitieboekje in kwijt. Ze zijn perfect voor obers, serveersters en barista’s.

De lederen sloven van Witloft kunnen thuis gebruikt worden, maar zijn ook perfect voor in de horeca. En zoals alle schorten van Witloft, is ook de waist down collectie unisex. Het enige verschil is dat de sloven bij mannen ongeveer tot de knieën komen en bij vrouwen tot de bovenbenen. Het fijne aan de waist down collectie is dat de tailleband in de breedte verstelbaar is en de sloven zijn voorzien van een lus. Hieraan kan een theedoek of een mobiel pinautomaat worden opgehangen. Perfect voor elke serveerster en ober dus!

DE SLOVEN VAN WITLOFT

Voor het gebruik van sloven in de horeca, is het zelfs mogelijk om deze te personaliseren. Zo kan er een bedrijfslogo in gegraveerd worden, maar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een extra zakje aan het standaard model worden toegevoegd, handig om gereedschap of apparaten in te kunnen bewaren. De sloven zijn in elke kleur en lengte te bestellen.

Alle producten van Witloft worden gemaakt van gelooid leer van de beste kwaliteit. Ook de waist down collectie is met zorg handgemaakt. Daardoor zijn de producten stuk voor stuk uniek. Het leer leeft en ademt, en zal alleen maar mooier worden als het vaker gebruikt wordt.

Tot slot zijn de lederen sloven gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Dankzij de coating op de schorten zal het leer beschermd zijn tegen vlekken, vuil en krassen. De schorten worden gemaakt om langdurig mee te gaan en ze zullen na verloop van tijd een uniek karakter krijgen.

Bestel nu de horeca sloven van Witloft