Witloft Keukenschort | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

Het Witloft keukenschort

Het Witloft keukenschort is een uniek, ambachtelijk en handgemaakt product. We hebben keukenschorten in 2 varianten: denim & leer. De duurzame denim variant is gemaakt van gerecyclede jeans. Het schort is ideaal voor flexibiliteit, kan makkelijk in de was en is verstelbaar bij de nek en taille. Het leren schort kan niet in de was, maar beschikt wel over een unieke coating waardoor al het vuil er gemakkelijk af te halen is met een nat doekje. Ideaal toch?

Shop keukenschorten

Op zoek naar een keukenschort?

Dan ben je bij Witloft aan het goede adres. Vooral voor degene die vaak in de keuken staat, is een schort een onmisbaar product in huis. Of je nu het liefste kookt voor de hele familie tijdens een speciaal diner, buiten graag achter de bbq staat, of juist de zoetekauw bent die de prachtigste taarten en andere baksels in elkaar kan zetten. Een Witloft keukenschort is hoe dan ook belangrijk, waarom denk je dat alle chefs een schort om hebben. Ze zeggen zelfs dat je met een schort om beter kookt, bakt of braad. Met een schort ga je over het algemeen een stuk professioneler en secuurder te werk.

WAAROM EEN KEUKENSCHORT?

Tijdens het koken omdat bijvoorbeeld de olie kan spatten op je kleding, we weten allemaal dat dit soort vlekken moeilijk uit de kleding te verwijderen is. Tijdens het bakken van de prachtigste taarten, cupcakes of andere lekkere dingen, wil je natuurlijk niet dat je kleding onder het bloem komt te zitten. Gelukkig bestaat er een vrij simpele oplossing: een schort. En dan het liefst wel eentje die er ook nog fantastisch uitziet.

HET LEREN KEUKENSCHORT – DE PERFECTE BESCHERMING

Denk je bij een schort aan een stoffen exemplaar die je ook bij je grootmoeder kunt vinden? Think again: de lederen schorten hebben een comeback en zijn niet te missen in de keukens van tegenwoordig. Deze schorten zijn stoer en robuust. Witloft heeft daarmee de perfecte keukenschorten voor mannen én vrouwen. Wist jij al dat je het Witloft leren schort gratis kan personaliseren met jouw naam?

Leren schorten zijn ideaal voor in de keuken & in de tuin omdat deze gemakkelijk schoon te maken zijn, zonder dat je deze hoeft te wassen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een vochtige doek (zonder zeep). Een leren keukenschort houdt je kleding schoon en beschermt je tegen de spetters van hete olie. Doekje over het schort heen en klaar is kees.

 

DE WITLOFT COLLECTIE

Elk leren schort heeft een unieke coating laag die beschermt tegen vlekken, vuil en zelfs tegen krassen. Door de coating kan een nieuw schort misschien wat stijf aanvoelen, maar hoe vaker het schort gedragen wordt, hoe soepeler het leer zal worden. Dit zal er ook voor zorgen dat het schort een uniek karakter krijgt. En gebruik je hem niet? Dan kun je deze het beste ophangen. Staat mooi in de keuken, en het zorgt ervoor dat het schort in de beste staat blijft. Neem hieronder een kijkje in onze meest populaire collectie, de classics.

HET DENIM KEUKENSCHORT – FLEXIBEL EN DUURZAAM

Het Witloft keukenschort van denim is, zoals eerder benoemd, gemaakt van gerecyclede denim jeans. Het schort is erg flexibel, duurzaam gemaakt en perfect voor alle denim liefhebbers.

LEUKE ACCESSOIRES BIJ JOUW SCHORT

Witloft heeft een tal aan accessoires voor bij jouw mooie schort. Ovenwanten; perfect om jouw handen te beschermen tegen hitte, pannenlappen: perfect om hete pannen te pakken en op te zetten, theedoeken: om je handen tijdens het koken aan af te vegen of voor bij de afwas natuurlijk. De accessoires van Witloft zijn niet alleen erg handig, ze zijn stuk voor stuk prachtig.