Denim Schorten | Schorten gemaakt van Jeans | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

NEW IN: DE buffalo collectie

Shop de leren schorten en messenrollen.

Denim schorten

Hoogwaardig leer tot duurzaam katoen

In 2022 is de unieke collectie schorten van Witloft uitgebreid met een duurzame lijn denim schorten. We hebben hiervoor onze krachten gebundeld met het meest duurzame denim merk van Nederland: MUD Jeans. Een voorbeeldbedrijf voor de circulaire economie, die wij als mede Nederlands merk bewonderen. Deze eerste collectie van 9 unisex handgemaakte denim schorten zijn allen gemaakt van gerecycled denim. Onze eerste stappen naar aan een wereld met minder afval. 

De eerste denim collectie bestaat uit een lang schort, een kort schort en een sloof. Ieder model is verkrijgbaar in drie kleuren: light blue denim, mid blue denim en black denim. Ze zijn gemaakt van virgin biologisch katoen gemengd met gerecycled katoen van oude jeans en daarnaast door de authentieke denim knopen volledig verstelbaar bij zowel de nek als de taille.

Denim schorten in jouw business gebruiken?

Handgemaakte denim schorten

Onze nieuwe lijn handgemaakte duurzame denim schorten zijn in samenwerking met MUD jeans gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit virgin biologisch katoen en daar zijn we enorm trots op! Of je nou achter de grill staat, in de keuken, of zit te oefenen op de perfecte late art, onze lange schorten beschermen je kleding tegen elke vorm van spatgevaar.

Met deze nieuwe collectie steel je op een verantwoorde manier de show en help je mee de kledingindustrie te verduurzamen.

  • Gemaakt van gerecycled denim
  • Verstelbaar bij de nek en de taille
  • Kan in de was!
  • Verschillende wassingen

 

De schorten kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden, en zijn speciaal ontworpen voor de horeca, (thuis)koks, denim liefhebbers, barista’s, kappers of gewoon sustainable kookfanaten. Voor iedereen die niet bang zijn om zijn handen én schort vies te maken. Je gooit het schort namelijk met al het gemak gewoon in de wasmachine! 

 

Kleuren

Light Blue Denim – Sun stone | Mid Blue Denim – Stone blue | Black Denim – Dip dry

De verschillende soorten denim schorten

LONG
Onze “long” schorten geven extra bescherming op het bovenbeen en knieën.

Afmetingen (in cm): 85 x 60 CM

 

SHORT

Behoefte aan net wat flexibiliteit? Dan zijn onze “korte denim schorten” perfect voor jou!

Afmetingen (in cm): 75 x 60 CM

 

SLOOF

Ren je tussen het grillen of het zetten van koffie van A naar B? Geen punt! Onze “sloven” zijn flexibel en zullen je hier absoluut niet in remmen.

Afmetingen (in cm): 39 x 62 CM