De ideale BBQ schorten voor alle grillmasters - Witloft

De ideale BBQ schorten voor alle grillmasters

Home / De ideale BBQ schorten voor alle grillmasters

De zomer staat voor de deur en de drang om weer lekker buiten te zijn, begint bij iedereen te kriebelen. We willen het zonnetje meepakken, op een terras zitten of in het park een biertje drinken. Maar bij deze kriebels hoort natuurlijk ook de barbecue. En om het plaatje helemaal compleet te maken voegen we daar natuurlijk de ideale BBQ schorten aan toe.

Grillmasters komen in alle soorten en maten, maar jij houdt vooral van het echte werk. Je pakt elke gelegenheid aan om iets lekkers op de borden te toveren. Al is dat vanuit de keuken in een restaurant, in een foodtruck of gewoon vanaf de barbecue in de achtertuin: jij voelt je hier helemaal op je plek. Om nog meer te kunnen genieten van het bereiden van het eten, helpen de BBQ schorten van Witloft je een handje.

BBQ schorten

Iedereen die wel eens achter een grillplaat of barbecue staat weet dat het heet is en dat de kans op vetvlekken vrij groot is. Zonde voor je kleding! Met de BBQ schorten is dat verleden tijd. De lederen schorten zijn handgemaakt van gelooid leer en zijn daarom stuk voor stuk uniek. Ze zijn ook nog eens hittebestendig, waardoor jij ondanks de hitte gewoon je gang kunt gaan. Daarnaast zijn de leren bbq schorten heel gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, geen gedoe meer met wassen dus.

Foodfestival

Maar niet alleen tijdens de BBQ zien we onze schorten terug. Ook op foodfestivals zien we regelmatig koks in hun foodtruck met een van onze lederen schorten staan. Zoals op het foodfestival Butchers Heaven in Amsterdam, dat volledig om vlees draait. Zowel om zelf te eten, als het bereiden hiervan. Grote kans dat je hier als vleesliefhebber wel eens van gehoord hebt. Jaarlijks is Witloft hier vertegenwoordigd en is het mogelijk om de beste chefs en grootste foodlovers te voorzien van de beste producten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf deze fantastische schorten te bemachtigen. Neem een kijkje op de website om erachter te komen welk leren schort het beste bij jou past.

Zoek hier naar je WITLOFT producten