Volledig gepersonaliseerd lederen bedrijfsschorten van Witloft - Witloft

Volledig gepersonaliseerd lederen bedrijfsschorten van Witloft

Home / Volledig gepersonaliseerd lederen bedrijfsschorten van Witloft

Lederen schorten staan prachtig bij het personeel in de horeca, in koffiezaakjes of op beurzen. Het staat professioneel en netjes, maar straalt ook een bepaalde stoerheid uit. Daarnaast doet het waar het voor bedoeld is: het houdt de kleding schoon en is gemakkelijk in gebruik door middel van onder andere de handige zakken.

Ben je op zoek naar de perfecte lederen schorten voor in de horeca of op beurzen? Bij Witloft ben je aan het juiste adres. De schorten van Witloft worden al voor meerdere bedrijven ingezet en kunnen volledig gepersonaliseerd worden.

Gepersonaliseerde bedrijfsschorten

Bij Witloft is het mogelijk om het bedrijfslogo op de schorten te laten graveren. Daarnaast is het mogelijk om de schorten helemaal op maat te laten maken. Zelfs op manieren die in de gewone shop niet te verkrijgbaar zijn. Zo draagt jouw personeel unieke schorten, van de beste kwaliteit.

Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een bepaalde zak toe te laten voegen. Dat is vooral handig wanneer de serveersters en obers gebruik maken van een draadloos pinautomaat, notitieboekje of tablet dat in het schort opgeborgen kan worden. Er is keuze uit maar liefst acht verschillende kleuren voor de schorten en je kunt je eigen gespen kiezen.

Witloft lederen schorten

De schorten van Witloft zijn stuk voor stuk uniek omdat deze met de hand worden gemaakt. De meeste leren schorten hebben een unieke coating laag die beschermt tegen vlekken, vuil en krassen. Ook zijn de schorten heel gemakkelijk schoon te maken door middel van een vochtige doek.

De lederen schorten van Witloft zijn gemaakt van gelooid leer met de intentie om langdurig mee te gaan. Het 100% rundleer is echt een natuurproduct dat leeft en ademt. Op den duur alleen nog maar mooier worden. Door het gebruik krijgen de schorten namelijk allemaal een eigen, uniek karakter.

Zoek hier naar je WITLOFT producten