Leren lasschort nodig? Personaliseer je eigen lasschort bij WITLOFT ®

Leren lasschort nodig? Maak jouw eigen lasschort bij Witloft

Home / leren lasschort

Ben jij een echte klusser of lasser en duik je regelmatig de schuur in om met gereedschap aan de slag te gaan? Dan is een leren lasschort onmisbaar. Zo’n schort is niet alleen mooi en stoer qua uitstraling, maar ook nog eens heel handig. Laat het klussen maar beginnen!

Waarom een leren lasschort?

Een leren lasschort is om meerdere redenen fijn om in huis te hebben. Een schort van hoogwaardig leder heeft een stoerdere uitstraling dan een simpel katoenen schort. En omdat ieder leren lasschort van WITLOFT handgemaakt is, heb je een uniek schort in handen. Ook praktisch gezien is een leren lasschort heel fijn. Om de volgende drie redenen mag een lasschort niet in jouw schuur ontbreken.

Bescherming van kleding en huid

Het grootste voordeel van een lasschort van leer? Je weet zeker dat je kleding schoon blijft. Net als je huid trouwens. Voor verfvlekken en spatten hoef je met een leren lasschort niet bang te zijn. Vlekken veeg je met een natte doek eenvoudig van het lasschort af. Dat gaat een stuk makkelijker dan bij schorten van stof.

Het is hittebestendig

Een leren lasschort heeft als extra voordeel dat het uitstekend tegen hitte kan. Dit in tegenstelling tot schorten van bijvoorbeeld linnen of katoen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het schort als je met heet (las)gereedschap in de weer bent. Wel zo veilig!

Duurzaam

Verder weet je met een leren lasschort zeker dat je er lang plezier van zult hebben. Onze schorten zijn gemaakt van gelooid rundleer, wat een heel duurzaam materiaal is. Doordat elk schort van een coating is voorzien, blijven de schorten zelfs krasvrij. Het Witloft leren schort heeft over het algemeen een erg lange levensduur, hoe meer je het schort draagt, des te lekkerder het gaat zitten.

Keuze-opties voor jouw lasschort

Extra leuk is dat je bij Witloft je schort kunt personaliseren. Je kunt zelf bepalen welke naam je op het schort wilt, je favoriete kleur kiezen en kieezn welke maat schort je wilt. Zo heb jij binnen no time een gepersonaliseerd schort.

Kies je eigen kleur

De WITLOFT schorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: cognac, groen, zwart en donkerbruin. Deze kleuren zijn naar wens uitgekozen om alleen het mooiste van het mooiste te kunnen bieden. Welke kleur heb jij op het oog?

Voeg een tekst of naam toe

Verder is op ieder schort ruimte om een tekst, datum of naam toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een leuke bijnaam, een trouwdatum of de initialen van degene van wie het schort wordt. De keuze is helemaal aan jou! Het maximale aantal tekens/karakters is 8!

Schortmaat

Een schort moet natuurlijk wel goed zitten, daarom hebben wij 2 varianten van het classic leren schort: de normale classic en de XXL classic. Daarnaast zijn de leren lasschorten van WITLOFT voorzien van een verstelbare nek- en tailleband, zo is het schort voor elk lichaamstype geschikt. Onze schorten zijn unisex, dus voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

Geef een lasschort cadeau

Een lasschort is niet alleen handig om te hebben, maar ook leuk om te geven. Een cadeau vinden voor een man is vaak een uitdaging. Sokken zijn vrij afgezaagd en gadgets heeft hij misschien al genoeg. In dat geval is een leren lasschort een leuk cadeau-idee voor je vriend, man of partner. Door de stoere uitstraling zal dit cadeau bij veel mannen (maar ook bij vrouwen) wel in de smaak vallen.

Je eigen leren lasschort samenstellen bij WITLOFT

Kortom, een leren lasschort is geweldig om te hebben en mooi om te geven. Een leren lasschort maakt klussen leuker en veiliger. Bovendien kan een leren lasschort vlekken op je kleding voorkomen. Onmisbaar dus voor iedere enthousiaster klusser of lasser!

Wil jij ook een leren lasschort bestellen voor jezelf of voor een ander? Bezoek dan de Witloft winkel! Bestel je je schort nu? Dan heb je er heel binnenkort al plezier van.

Zoek hier naar je WITLOFT producten