De Premium Biologisch Katoenen Keukenschorten | WITLOFT

Het Katoenen Keukenschort

Home / Biologisch katoenen schort

Heb jij een passie voor koken of bakken? Ben je pas net begonnen met het ontdekken van je kook skills of heb je al jarenlang ervaring in de keuken? De nieuwe WITLOFT Cotton Collectie is er voor iedereen die van koken houdt. Deze kookschorten zijn speciaal gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor ze lekker zacht en licht van gewicht zijn.

witloft-cotton-collection-detail-large

Bakken en koken met WITLOFT 

WITLOFT biedt al langere tijd de beste kwaliteit schorten, messenrollen en andere accessoires voor in de keuken. De voorgaande collecties stonden in het teken van leer en denim. Deze nieuwe WITLOFT-collectie staat in het teken van katoen. Katoen is een populaire stof die in onder andere kleding en beddengoed wordt gebruikt.

Er zijn verschillende redenen dat katoen zo populair is, waarvan het draagcomfort er een is. Een andere reden dat katoen zo populair maakt, is de duurzaamheid van het materiaal. Ook is katoen een luchtdoorlatende stof dat veel vocht kan absorberen. Katoen kan maar liefst 20% vocht opnemen zonder dat het vochtig aanvoelt! Verder is katoen een zeer stevige stof dankzij de innerlijke structuur van het materiaal. De stof kan soms wat stroef aanvoelen, maar katoen is een sterk materiaal die bestand is tegen zowel mechanische als chemische invloeden van buitenaf.

De WITLOFT Organic Cotton Collection wordt gekenmerkt door het duurzame materiaal. De stof van de schorten is niet alleen 100% biologisch, maar is ook nog eens gemaakt van gerecycled katoen. Het schort heeft een verstelbare lange band, waardoor het de perfecte maat is voor iedereen. Stel je vindt de band alsnog te lang, dan kan je deze gemakkelijk korter knippen op de daarvoor bestemde verdikte stukken aan beide kanten. Zo loop je geen risico dat de band tijdens het bakken, koken of grillen in de weg komt te zitten.

Daarnaast kunnen deze premium schorten gemakkelijk gewassen worden, zodat je nog langer plezier kan ervaren van jouw schort! Ook heeft het katoenen schort een handige en ruime zak aan de voorzijde, die aan de bovenzijde deels is dicht gestikt zodat deze minder snel vervuild kan raken. Bovendien dient de zak als een helpende hand wanneer jouw handen even vol zijn.

Kortom, de kookschorten van de WITLOFT Organic Cotton Collection zijn ideaal om uren mee in de keuken te spenderen!

witloft-cotton-collection-gallery1
witloft-shop-detail-ovengloves
witloft_shop_detail_cotton
wl_cotton_apron_white
wl_cotton_apron_darkblue

Zoek hier naar je WITLOFT producten