Het perfecte valentijnscadeau voor hem | Het leren schort van Witloft

Een leren schort, het perfecte Valentijnscadeau voor hem

Home / valentijnscadeau-voor-hem

Valentijnsdag laat niet lang meer op zich wachten. Op 14 februari is het weer de hoogste tijd om jouw man of vriend in het zonnetje te zetten. Nu kun je hem natuurlijk een doos bonbons cadeau doen. Maar geef toe: waarschijnlijk belandt de helft van de chocolade-inhoud uiteindelijk in jouw maag. En sokken of onderbroeken als cadeau? Tja, een beetje afgezaagd is dat wel. Daarom brengen wij je graag op een idee voor hét perfecte Valentijnscadeau voor hem: een leren schort van WITLOFT. En  we geven nu ook nog een korting met de code: valentijn14

Dus bestel nu snel in onze shop!

Waarom een leren schort als Valentijnscadeau voor hem?

Nu hoor ik je denken “Een schort, is dat nou zo romantisch?”. Maar een leren schort is niet zomaar een schort. Deze schorten zijn handgemaakt door ambachtelijke vakmannen. De schorten zijn met zorg gemaakt van mooi gelooid rundleer. De schorten staan mooi en stoer (het oog wil ook wat!) en zijn daarnaast ontzettend handig voor wie graag met zijn handen werkt. Of je vriend of man nu vrijetijdsklusser, een enthousiaste barbecueheld is of graag de barista uithangt, deze leren schorten komen altijd goed van pas. En door de verstelbare nek- en heupriem passen ze ook nog eens altijd.

Gepersonaliseerd cadeau

Omdat de schorten met de hand zijn gemaakt, is elk schort uniek. Maar dat is nog niet alles. Je kunt de schorten van WITLOFT namelijk volledig personaliseren. Zo kun je zelf aangeven welke kleur schort en details jij (en je partner hopelijk ook) mooi vindt. Ook kun je het schort voorzien van een naam, datum of leuke tekst. Zo kun je jullie namen op het schort vereeuwigen of jullie datum erop laten graveren. Met dat laatste zorg je er meteen voor dat je man jullie trouw- of verkeringsjubileum nooit meer zal vergeten.

Duurzaam cadeau dat lang meegaat

In tegenstelling tot dat doosje met overheerlijke bonbons, is een leren schort van WITLOFT ook nog eens een cadeau waar je jarenlang plezier van hebt. Runderleer is een duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan en ook na een aantal jaar nog hartstikke mooi is. Zit er een keer een vetvlek of een verfspetter op het schort? Geen nood. Die kun je eenvoudig wegvegen met een natte doek.

Veelzijdig: geschikt voor veel hobby’s
En, zoals we al aangaven, een leren schort is verder een heel praktisch Valentijnscadeau voor hem. Zo’n schort is bij veel verschillende hobby’s onmisbaar. Een leren schort voorkomt dat je kleding vies wordt en beschermt daarnaast goed tegen hitte.

Zo’n schort is dan ook heel handig als je vriend of man graag aan het klussen slaat, houdt van sleutelen aan zijn auto of ’s zomers regelmatig de barbecueheld uithangt. Maar ook voor barista’s en tattoo artists is zo’n schort ideaal. Hetzelfde geldt trouwens voor schilders. Met een leren schort voor zijn kleding weet je partner zeker dat de verfspetters zijn kleding bespaard blijven.

Eigen belang: een subtiele hint
En door je vriend of man een leren schort cadeau te doen voor Valentijnsdag, voorzie je ook nog eens in je eigen belang. Zo’n schort is natuurlijk de perfecte subtiele hint voor vriend- of manlief om wat vaker in de keuken te staan. Of om eindelijk eens die lelijke muur in de hal opnieuw te verven. Wie weet wat ervan komt.

Het perfecte Valentijnscadeau voor hem

Oftewel, een gepersonaliseerd is het perfecte Valentijnscadeau voor hem. Voorkom dat je voor de zoveelste keer grijpt naar vrolijke sokken, chocolade of een bos bloemen waar jij misschien meer aan hebt dan hij. Ga voor een leren schort. Een praktisch, mooi en duurzaam cadeau waar hij jarenlang plezier aan beleeft. En misschien jij ook wel!

design your own
barbeque in schort

Zoek hier naar je WITLOFT producten