Samen bakken of grillen? Dan mag een leren kinderschort niet ontbreken

Home / Samen bakken of grillen? Dan mag een leren kinderschort niet ontbreken

Als jij veel in de keuken staat, is de kans groot dat jouw kinderen hier ook nieuwsgierig naar worden. Kinderen leren tenslotte door dingen te doen. Ze houden van nieuwe ervaringen ontdekken en gaan het liefst elke dag op avontuur uit. En wat is nu leuker dan samen met hen in de keuken staan?

Een hele maaltijd zullen de kleintjes nog niet voor je klaar kunnen maken, maar het gaat natuurlijk vooral om het plezier. Samen achter de barbecue, lekkere dingen bakken in de keuken of taarten versieren aan de eettafel: daar hoort natuurlijk het perfecte leren kinderschort bij om vieze vlekken te voorkomen.

Leren kinderschort

De lederen schorten van Witloft zijn niet alleen beschikbaar voor volwassenen, ook voor kinderen hebben we prachtige schorten. De Witloft kids collectie bestaat uit twee maten die geschikt zijn voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar en van 5 tot 10 jaar. Het handige aan deze schorten is dat de nek- en heupriemen in de lengte verstelbaar zijn. Daardoor is het schort voor alle kinderen beschikbaar.

De leren schorten van Witloft zijn ideaal om te gebruiken in de keuken, achter de grill tijdens een barbecue, maar ook tijdens het klussen. Dankzij het stevige leer beschermt het de kinderen ook tegen hitte en spetters.

Witloft lederen schorten

Net als de schorten voor volwassenen, zijn ook de kinderschorten natuurlijk van de beste materialen gemaakt. De authentieke schorten van Witloft worden allemaal met de hand gemaakt, waardoor elk schort uniek is. Hiervoor wordt plantaardig gelooid leer gebruikt van alleen het beste kwaliteit. Het geweldige aan de schorten is dat hoe vaker je deze gebruikt, hoe mooier ze eigenlijk worden!

Het handige aan de schorten is dat ze heel gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. Met een licht vochtige doek, zonder zeep, veeg je zo de viezigheid eraf. Om het leer soepel te houden, kun je de schorten regelmatig met leervet invetten.

Zoek hier naar je WITLOFT producten