Hét cadeau voor moederdag! Ons leren schort past bij iedere vrouw - WITLOFT

Moederdag Cadeau: nu 25% korting op deze schorten

Zie alle geselecteerde schorten hieronder. De moederdag actie loopt t/m 14 mei.

Wat geef je nu aan de liefste, leukste of stoerste vrouw van de wereld? Op een bijzondere dag als Moederdag wil je je moeder natuurlijk wel in het zonnetje zetten. Maar wat geef je aan iemand die alles al heeft? Een doucheset, parfum of kookboek kan altijd, maar is toch een beetje cliché. Het wordt tijd voor een uniek cadeau dat echt bij jouw moeder past. Geef haar één van onze schorten cadeau!

Iedere dag staat je moeder weer in de keuken om de lekkerste gerechten klaar te maken. Om lekker te kunnen koken heeft ze wel de juiste accessoires nodig. De handgemaakte, stijlvolle schorten van Witloft voorkomt spetters op je kleding en is erg handig in omgang. Kies jouw favoriete soort schort en geef een uniek cadeau aan jouw moeder 🎁.

Verras je moeder deze moederdag met haar eigen gepersonaliseerde Witloft schort
Witloft vrouwenschort, het ultieme moederdag cadeau
Moeder en dochter in hun Witloft schort in de keuken

schorten van Witloft voor vrouwen

De stijlvolle en authentieke uitstraling van de witloft schorten past bij elke vrouw die haar handen graag vuil maakt. Of dit nu in de keuken is, achter de barbecue of bij het uitoefenen van wat voor ambacht dan ook. Al onze schorten zijn unisex, en dus zowel voor vrouwen als mannen beschikbaar.

Alle leren schorten van Witloft worden met de hand gemaakt en zijn daarom stuk voor stuk uniek. Ze zijn speciaal gemaakt voor het vakmanschap en zijn geschikt voor iedereen met een passie voor ambachtelijke, handgemaakte stijl. De leren schorten zijn van hoge kwaliteit met het beste gelooide leer.

Alle schorten van Witloft worden met zorg, liefde en passie gemaakt. Bestel jouw unieke schort of cadeau vandaag nog! 🎁

Bekijk volledige shop

Zoek hier naar je WITLOFT producten