Ontdek de prachtige messentas van Witloft - een onmisbaar accessoire

Messentas van leer

Home / Messentas van leer

Houd je van koken, en wil je je accessoires een serieuze upgrade geven? Dan is de leren messentas van Witloft helemaal wat voor jou. Of je nu een chefkok bent, een amateur kok of een echte thuiskok, een goede messenmap is een onmisbaar product voor jou. De leren messentas zorgt er namelijk voor dat je messen vlijmscherp en netjes blijven. Zodat jij deze kunt blijven gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: snijden in brunoise, julienne, jardinière of een andere techniek.

De messenmap is eenvoudig te sluiten dankzij de twee gespen die hierop zijn bevestigd. Als de map tot een rol is opgevouwen, is deze gemakkelijk mee te nemen, als je bijvoorbeeld op locatie gaat koken. Daarnaast ontvang je ook nog eens messenhoesjes bij de leren messentas. Zo weet je in ieder geval zeker dat de puntjes van de messen onverwoest blijven.

“De leren messentas: een onmisbaar accessoire voor elke soort kok.”

Waaruit bestaat een leren messentas?

Je vraag je natuurlijk af wat er dan zo bijzonder is aan deze leren messenrollen van Witloft. We leggen het je graag uit.

Hoogwaardig materiaal

De messentassen worden alleen gemaakt van hoogwaardig materiaal, namelijk van 100% rundleer. Alle Witloft producten zijn handgemaakt van gelooid leer. Hierdoor zijn de messentassen van de hoogste kwaliteit en heb je altijd een veilige manier om jouw messen op te bergen en te vervoeren. Omdat de messentas van leer is gaat het ontzettend lang mee en wordt het, naarmate je het gebruikt, eigenlijk alleen maar mooier.

Messenvakken

De messentas is beschikbaar in twee varianten. In de ene is het mogelijk om 5 messen te bewaren. Heb je een grotere messencollectie? Dan past de map voor 9 messen misschien iets beter bij jou. De vakken voor de messen gaan van groot naar klein, zodat je elke maat gemakkelijk mee kunt nemen.

Schouderband en sluitingen

Het fijne aan de leren messenrol is dat het op een stevige manier dichtgemaakt kan worden door middel van twee gespen. Wanneer de map eenmaal is opgerold, kun je deze gemakkelijk meenemen door middel van de schouderband. Deze kan overigens ook van de map worden losgemaakt.

Hoe ziet jouw ideale leren messentas eruit?

Wanneer je de messenmap cadeau geeft, is een persoonlijke boodschap natuurlijk wel zo leuk om aan de map toe te voegen. Of ben je trotse chef kok van een bijzonder restaurant en wil je het logo hiervan in laten graveren? Ook dat is mogelijk bij Witloft.

Aantal messenvakken

Witloft heeft twee verschillende varianten messenrollen, ‘normaal’ en ‘groot’. De eerste is geschikt voor 5 messen en heeft daarom ook 5 messenvakken. Hierbij is ruimte voor 3 grote hakmessen. De andere variant heeft ruimte voor 9 messen, en heeft dan ook logischerwijs 9 messenvakken. Hierbij is ruimte voor 4 kleine messen en 5 grote.

Leerkleur messenvakken

De messentas is in drie verschillende kleuren beschikbaar, namelijk in cognac, donkergroen en donkerbruin.

Voor wie is een leren messenmap bedoeld?

Een messenmap is vooral handig wanneer je kostbare messen in je bezit hebt, waar je natuurlijk zuinig mee om wilt gaan. Maar een leren messenmap kan natuurlijk voor iedereen handig zijn! Misschien ben je van plan om die messen later pas aan te schaffen en kun je nu al heel blij gemaakt worden met een leren messenrol, natuurlijk met een personalisatie.

Chefs & hobbykoks

De meeste chefs die in chique restaurants werken, hebben hun eigen messen ter beschikking. Zo weten zij zeker dat ze die avond niet met een bot mes te maken hebben, zodat alles op rolletjes kan lopen. Ook voor de hobbykoks met een dure messensmaak is dit natuurlijk ideaal.

Thuiskoks

Houd je van koken, maar doe je dit nog niet op sterrenniveau, niet getreurd, want ook voor jou kan deze leren messentas natuurlijk ideaal zijn. Het zorgt ervoor dat jij je messen netjes bij elkaar kunt houden. En wie weet kun je ze eens meenemen als je bij vrienden thuis gaat koken.

Koks op locatie

Het is natuurlijk ook mogelijk om een kok op locatie in te huren die de volledige catering op dat moment verzorgd. In de meeste gevallen is er al een hoop voorwerk gedaan, maar wanneer nodig, is het natuurlijk wel zo handig om je eigen messenset bij je te hebben. Dankzij de leren messenrol is het geen probleem meer om deze mee te nemen. En je hoeft je met deze messentas geen zorgen te maken over eventuele schade aan de messen vanwege het verplaatsen hiervan.

“Een leren messenrol is onmisbaar als (hobby) chef. Op deze manier kan ik eindelijk met een gerust hart mijn messen met me meenemen, zonder dat ik bang hoef te zijn dat deze beschadigen.”

Witloft messenmap open rollen om de messen te gebruiken
Witloft messenmap opengevouwen met allerlei soorten tools en gereedschap er in
Witloft forest messenmap 9 pockets

Zoek hier naar je WITLOFT producten