Landingspagina Merk | Witloft

Handgemaakt Nederlands product

Gratis verzending vanaf €50

DIT IS EEN CAMPAGNE LANDINGSPAgina

Hoogwaardig leer tot duurzaam katoen

Wanneer u uw schort niet gebruikt, hang of rol het dan op om te voorkomen dat er lijnen of scheuren in het schort komen, wat met vouwen kan ontstaan. Houd rekening met de volgende instructies voor optimale verzorging en reiniging. Er is geen garantie geïmpliceerd omdat de resultaten per schort kunnen variëren.

  • Verwijder diep vuil zorgvuldig met een stozuigerborstel. Stof is gemakkelijk te verwijderen met een schone, droge doek.
  • Als het leer vuil is kan het worden afgeveegd met een zachte, vochtige doek met een schuim van milde zeep met lauw of gedistilleerd water.
  • Probeer dit altijd eerst op een klein stukje leer op een onopvallende plek.
  • Droog het product af met een schone, zachte doek.

Nederlands product

Echt Hollands vakmanschap met een uniek en eigen karakter. Een avontuur in de kook- en ambachtswereld sinds 2014.

Duurzame materialen

De producten van Witloft worden gemaakt van hoogwaardig leer en duurzaam denim materiaal.

Uniek ontwerp

Witloft maakt gepersonaliseerde schorten speciaal voor (thuis)koks, barista’s en ambachtslieden.

“WITLOFT MAAKT GEPERSONALISEERDE SCHORTEN VOOR JOUW ONDERNEMING”

We personaliseren het logo op het schort en veranderen de look en feel naar wens. Daarnaast is er de mogelijkheid het ontwerp aan te passen met extra zakken zodat hierin gereedschap en/of draagbare apparaten in passen. Je kunt de schorten bestellen in elke lengte en kleur.

WITLOFT biedt ook de mogelijkheid tot bestellen van “pinafores”. Naast de authentieke look, heeft het product ook voordelen: zo wordt dit schort naarmate je hem vaker draagt mooier en zijn ze gemakkelijk schoon te maken. De “pinafores” hoeven namelijk niet gestoomd of gewassen te worden.