Het perfecte cadeau voor vaderdag | WITLOFT

Het perfecte cadeau voor Vaderdag

Aanbieding is geldig van 02/06 tot en met 05/06.

Ter ere van alle lieve vaders hebben we dit jaar een geweldige actie lopen.

Vaderdag staat weer voor de deur! Dat betekent dat het tijd is om je vader eens flink in de watten te leggen. Het vinden van het perfecte cadeau voor je vader kan best lastig zijn, daarom helpen we je een handje. Omdat veel vaders toch wel vrij praktisch zijn ingesteld, is een leren schort het perfecte cadeau. Met zo’n cadeau laat je zien hoeveel je om hem geeft en zet je hem even flink in het zonnetje.

ACTIES

  • €35 korting op de classic leren schorten (van €149,95 naar €114,95)
  • €40 korting op de classic leren XXL schorten (van €169,95 naar €129,95)
winter bbq
witloft schorten

Lederen schorten van Witloft

Een leren schort is dé musthave voor vaders die graag tijd doorbrengen in de keuken of achter de grill. Leren schorten komen tegenwoordig steeds vaker voor. Ze zijn stoer en zien er authentiek uit, precies wat je vader nodig heeft! Een leuk extraatje: dit leren schort gaat een leven lang mee. Daarnaast zijn ze buitengewoon praktisch. Bij het grillen van vlees is er een grote kans dat er vet opspattend vet opduikt. U hoeft niet bang te zijn voor rondvliegende scherpe stukken hout. Een leren schort is de perfecte oplossing om je kleding en lichaam te beschermen.

Alle schorten van WITLOFT zijn unisex, waardoor ze perfect zijn om te dragen voor zowel mannen als vrouwen. De schorten hebben verschillende doeleinden. De Classic Collection is speciaal gemaakt voor (professionele) koks en jongens die graag hun handen vuil maken. Deze leren schorten zijn gemaakt met een handige lus, waar je je handdoek aan kunt hangen, en een comfortabele nekband. De van leer gemaakte netband is uitgerust met een zachte stof voor extra comfort

De leren schorten van WITLOFT zijn handgemaakt waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. Wij gebruiken voor onze schorten alleen het best gelooide leer. Dit maakt de schorten tot het perfecte cadeau voor iedere man. Dit cadeau gaat een leven lang mee door de speciale formule waarmee het leer is behandeld.

Zoek hier naar je WITLOFT producten