Oesterschort van WITLOFT ® | Het perfecte cadeau voor mannen

Oesterschort

Home / Hét perfecte cadeau voor mannen: oesterschort

Oesters zijn een heerlijke delicatesse om te bestellen in een restaurant, maar heb je er wel eens over nagedacht om deze thuis aan je gasten te serveren in het mooiste oesterschort? Het is een bijzondere snack waarmee je je gasten zeker kunt verrassen, zeker als jij er uitziet als een pro. Serveer er een lekkere gin bij of een geweldige champagne om het feestje helemaal af te maken.

Oesters openen als een pro

Zelf oesters openmaken lijkt misschien behoorlijk lastig, maar oefening baart kunst! En juist daarom is het zo leuk om dit thuis zelf te doen met een oesterschort van Witloft. Haal verse oesters bij de visboer en zorg voor een mooie schaal waarin je de oesters kunt presenteren. Met een scherp mesje kun je de oesters gemakkelijk open snijden. Dankzij het leren schort hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je kleding vies wordt. Daarnaast past de look met een leren schort hier natuurlijk helemaal bij!

cadeau voor mannen

Vind je het lastig om voor je lief, vader, neef of buurman een goed cadeau te vinden? Het kan ook behoorlijk moeilijk zijn weer met een goed cadeau aan te komen zetten. Maar als hij van oesters houdt, hebben wij de oplossing. Namelijk: een oesterschort. Dankzij dit leren schort worden je kleren niet vies terwijl je zelf de oesters kunt openen.

LEREN SCHORTEN VAN WITLOFT

De leren schorten van Witloft zijn perfect voor elke man die graag in de keuken staat of zijn handen graag vuil maakt. De schorten van Witloft zijn stoer en zien er geweldig uit, maar zijn vooral ook heel erg praktisch. Ze doen waar ze voor nodig zijn: je kleding blijft schoon. Daarnaast is het leer ook nog eens hittebestendig, in tegenstelling tot katoenen of linnen schorten.

De schorten van Witloft zijn allemaal handgemaakt van gelooid rundleer en afgewerkt met leren details. De nek- en tailleband zijn beide verstelbaar, zodat de schort bij iedereen goed zit. Omdat de schorten handgemaakt worden, zijn ze stuk voor stuk uniek en worden alleen nog maar unieke naarmate deze gedragen worden.

Door de coating op de schorten hoef je niet bang te zijn dat ze verpest worden door vetspetters, daar zijn ze tenslotte voor gemaakt. Met een vochtige doek haal je de ergste vlekken er binnen no time af. De coating beschermt het schort zelfs tegen krassen.

Zoek hier naar je WITLOFT producten